Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési módok

Vásárlásának ellenértékét a mimex.hu webshopjában az alábbi módokon fizetheti ki Forintban:

  • Online bankkártyás fizetés - Borgun
  • Átutalás 
  • Utánvét vagy beszedés futárszolgálat kézbesítése esetén készpénzben

 

Előre utalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Átutaláskor kérjük a rendelés sorszámát feltétlenül tüntesse fel, hogy a beérkező összeget azonosítani tudjuk az aktuális rendeléshez! Ha ezt a fizetési módot választja, a visszaigazoló e-mailben fog szerepelni minden adat az átutaláshoz. Amennyiben a vásárlás teljes értéke átutalásra került, abban az esetben áll módunkban átadni a megrendelést a futárcégnek.

Utaláshoz szükséges adatok:

 Bank neve: MKB Bank Nyrt.

 Számlatulajdonos neve: Smithmann Hungary Kft.

 Pénznem: HUF

 Bankszámlaszám: 10103881-45048600-01004008

 

Online bankkártyás fizetés

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával a Borgun fizetési rendszerén keresztül, így megspórolva az átutalás és az utánvét díjának költségét. A Teya magyar képviseletét a SaltPay Hungary látja el. A Borgun a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A kártyás fizetés a BORGUN biztonságos szerverén keresztül történik (bankkártya adatait illetéktelenek biztosan nem láthatják), a pénzintézet fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron. Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.

 

Utánvét

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a GLS futárszolgálatnál kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, ezért ha utánvételes kifizetést választott, kérjük az utánvét teljes összegét lehetőség szerint pontosan készítse elő. Az utánvét kezelés díja a megrendelés összértékétől függ.